top of page

Services

NO. 01

TOTAAL INTERIEURADVIES

Een totaal interieuradvies start met een intakegesprek op locatie waarin we jouw woonwensen bespreken en de ruimte(s) bekijken. Vervolgens ontvang je twee moodboards en drie ruimte-indelingen. Op basis van het gekozen moodboard en ruimte-indeling ga ik verder aan de slag met het interieurplan. Het totaal interieuradvies bevat één feedbackronde.

Indicatie kosten begane grond: €849,-

NO. 02

ONLINE INTERIEURADVIES

Een online interieuradvies start met een telefonisch intakegesprek waarin we jouw woonwensen bespreken. Daarnaast ontvang ik graag een plattegrond en foto’s en/of video’s van de betreffende ruimte(s). Op basis van deze informatie ga ik aan de slag met het interieurplan. Dit interieurplan ontvang je per e-mail. Vervolgens vindt er een telefonisch (video)gesprek plaats om het interieurplan samen door te nemen. In dit gesprek kun je al jouw overige interieurvragen stellen. Dit  online interieuradvies bevat één feedbackronde.

Indicatie kosten begane grond: €549,-

NO. 03

ACCESSOIRESPLAN

Wil jij hulp bij de finishing touch en meer gezelligheid creëren met woonaccessoires? Dan help ik je graag met het selecteren van de juiste woonaccessoires. Op locatie, via de mail of in een (video)call bespreken we jouw wensen. Daarnaast bekijken we de ruimte(s) en vervolgens ga ik aan de slag met het samenstellen van verassende combinaties. Dit plan licht ik toe in een (video)call.

Indicatie kosten begane grond: €225,-

NO. 04

INSPIRATIESESSIE

Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag dat er met andere ogen wordt gekeken naar jouw interieur? In een inspiratiesessie op locatie kun je binnen 2 uur al jouw interieurvragen stellen. Ik geef je direct tips en suggesties waarmee je zelf aan de slag kunt. Om je een goed beeld te geven van wat ik geadviseerd heb, ontvang je na de inspiratiesessie een moodboard met toelichting.

Indicatie kosten begane grond: €249,-

NO. 05

SHOPSESSIE

Kom je er niet uit met de juiste meubelen shoppen? Dan ga ik graag met je mee om de juiste interieuritems te shoppen. Vooraf ontvang ik graag foto’s van de betreffende ruimte(s), jouw woonwensen en je budget. Op basis van deze informatie selecteer ik passende woonwinkels. De shopsessie start met een koffietje en eindigt met een hoop inspiratie, tips en mooie interieuritems.

€249,- | 2 uur shoppen

NO. 06

MAATWERK

Staat jouw ideale pakket er niet tussen? Dan kunnen we een maatwerkpakket samenstellen.

bottom of page